Sunday, April 1, 2012

Aku adalah aku :)




Hai . Hmm,hari nie dah berjaye tubuhkan satu blog baru . happy sangat2 la wehhh . hihi . letih cari sane cari sini nak cantikkan blog . mood:happy .:131: . hmm ,but untuk isi blog nie masih tercari-cari . harap-harap aku dapat ilham yang baik untuk berkongsi dengan semua insan bergelar manusia di dunia ini . i really hope so . btw,aku da tak de mase nak cite pasal lelaki bagai . buang mase jela . belum masanya untuk fikirkan pasal tu . its mean belum masanya untuk seriuskan diri dalam bidang tu . huhu . Love is wonderful,but be aware ! because it could hurting u . sekarang aku sangat sangat bosan . yela,lepasan spm lah katakan . nak keje,tak tau nak keje ape . duduk jela umah . so,aku harap aku dapat sampaikan sesuatu yang bermanfaat untuk pengisian blog ni .:face1:.:9:. btw,jangan lupa doakan aku supaya berjaya dalam hidup ye . Amin . orang kata,ilmu kalau makin dikongsi makin berkembang . so,aku harap aku dapat laksanakan semua tu walaupun aku masih lagi dalam proses pencarian meningkatkan ilmu pengetahuan . Okey,tak salah kita berkawan . Tak salah bertegur sapa walaupun kita tak pernah kenal . but,untuk ke arah kebaikan lah kan . okeylah,moge2 kita semua dijauhkan dari bala . Allah menguji kita kerana Allah sayangkan kita .Allah takkan menguji sesuatu di luar kemampuan kita .Seorang tokoh bernama Bill Gates ada menyatakan "seseorang itu sebenarnya tidak berubah,jika dia berubah setelah melihat perubahan orang lain . Bersamalah kita berubah ke arah yang lebih baik .Remember this,kurangkan manis dalam minuman tetapi lebihkan manis dalam senyuman . InsyaAllah jauh dari stress . Bersama lah kita amalkan . HEHE . wassalam .
:67::67:

0 comments:

Post a Comment